Bli scout i Backa scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

(klicka på bilden för att se en film om scouting)

För att gå med i Backa scoutkår kan du göra en intresseanmälan här som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Ny scout

• Fyll i alla 12 siffrorna i personnumret (ÅÅÅÅMMDD-XXXX)
  • Ange den gatuadress dit fakturan för medlemskapet ska komma,
    inkl postnummer och ort
  • (om det finns)
  • Är det något övrigt som är viktigt för oss ledare att veta om ert barn som vi inte har frågat efter Exempelvis dyslexi, allergier, intolerans o.s.v.

• Godkännande av behandling av personuppgifter

Jag godkänner att Backa Scoutkår och Scouterna behandlar och lagrar mina uppgifter enligt kårens policy som finns att läsa HÄR
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.