Familjescouting

Nu är det snart dags för familjescouting i Backa igen. Vi ser fram emot att träffa er alla. Familjescouting är ett sätt att möta nya kompisar och uppleva äventyr. Barn och vuxna deltar tillsammans och det är ett roligt och lekfullt sätt möta scouting. Familjescouting passar allra bäst för barn som är ungefär 4-7 år. Syskon i andra åldrar är dock alltid välkomna.

Terminsprogram

Till programmet

Hur vi tänker kring Covid-19

Den pågående pandemin påverkar oss alla och tillsammans gör vi vårt bästa för att minska smittspridningen.

Familjescouterna kommer att vara utomhus varje möte i höst, även om det kan bli kallt under årets senare del. Aktiviteterna kommer att ske familjevis och vi uppmanar alla vuxna att hjälpas åt att hålla avstånd till varandra.

Ledarna kommer inte att delta om vi har de minsta förkylningssymptom och vi räknar med att ni också känner efter och bara kommer om ni är helt friska.

Har ni möjlighet så använd gärna handsprit innan vi äter!

Här kan du läsa mer om hur Scouterna resonerar kring Coronaviruset och Covid-19.

Bli medlem i Backa scoutkår

Alla får vara med och testa familjescouting en gång gratis. Därefter behöver man bli medlem i Backa scoutkår för att fortsätta. Det gäller alla som är med i familjescouterna, alltså både vuxna och barn. Familjescouterna kostar 100 kronor per person och termin, oavsett hur många gånger man är med och när på terminen när man börjar. Du som har varit medlem under våren kommer att få en ny faktura för hösten.

Om du har varit med under våren men inte vill fortsätta till hösten så är det bra om du hör av dig omgående så att du inte får en faktura du inte ska ha!

Du som ännu inte är medlem kan fylla i en intresseanmälan för varje familjemedlem som vill vara med.

Fyll i en intresseanmälan

Frågor?

Hör av dig till familjescouting@backascout.se

/Magna, Parum, Bosse, Björn och Lina