Arbetshelg maj 2016

Arbetet fortsätter med upprustningen av vår innegård.

Vi som var med första arbetshelgen har nu kört ut allt gammalt material.

En del finns utanför vårt hus, en del har åkt till tippen.

Under arbetshelg 2 är det nu dags att ta in det markmaterial som vår anläggare kommer att behöva för att färdigställa den nya markytan.

Måndag den 23 maj räknar anläggaren med att sätta igång, så nu gäller det att vi klarar vår del dagarna före!

Detta är ett tungt och tidskrävande jobb vi vill ha hjälp med och vi måste samtidigt vara försiktiga så vi inte skadar oss själva eller andra, är vi många blir det självklart så mycket lättare och det behöver inte heller ta så lång tid.

Vad Du behöver är oömma kläder samt bra skor. Det var nog lite si och så med handskar första arbetshelgen och nu skall en hel del betongplattor flyttas, så vi skall försöka skaffa ett gäng handskar att låna ut. Men har du särskilt små eller stora händer får du kanske fixa egna.

Det nya materialet kommer att levereras till scoutgården fredagen 20 maj, exakt när vet vi inte nu, men vi räknar med att det skall gå att börja ta in i första hand de nya stenplattorna från kl 17.00. Så då börjar vi.

Att vi startar redan på fredag beror på att vi inte vågar lämna materialet utan tillsyn på utsidan huset. Antingen blir vi så pass många på fredag em./kväll att vi får in allt som betraktas särskilt stöldbegärligt, eller så får vi vara kvar över natten och vakta.

Tiderna på lördag o söndag är 09.00 – ca; 15.00. Vi har inget krav på att man måste ställa upp hela helgen utan vi är tacksamma för den tid/timmar som man kan komma.

Vi står för enklare lunch, fika, saft och bulle. Har du särskilda krav på mat (allergier eller liknande) köp själv, ta med kvitto så får du ersättning. Som ovan nämnts får Du hålla Dig med oömma kläder och skor. Verktyg och material i övrigt har vi ordning på.

Fredag 20/5 ca 17.00-
Lördag 21/5 9.00-15.00
Söndag 22/5 9.00-15.00

För att vi skall ha möjlighet att inte minst planera vårt gemensamma arbete, måste vi ha en anmälan, det gör det också enklare att planera mat, fika etc. Anmälan tar vi emot så snart Du/Ni har möjlighet, men senast ett par dagar (onsdag kväll) före helgen! Anmälan sker bäst via telefon till Birgitta Berndtsson 031-51 09 44 alt. mobil 076 782 45 76 eller till Birgittas e-post birgitta.m.berndtsson@gmail.com

VÄLKOMNA!